blueberrybowl

Morgonens smoothiebowl: 1/2 avokado, 1 dl färskpressad apelsinjuice, 1 dl frysta blåbär, 1/2 banan. Mixa. Toppa med torkade blåbär, valnötter och chia! Så gott! 
Porslin kommer i vanlig ordning från Mateus, Änglaboden Linköping ♥ Är ni här måste ni besöka den butiken - så himla mysig! 
 
God förmiddag hjärtan!
 
Förlåt för att bloggen halkar lite efter här nu men vi har precis kommit in i våra rutiner här hemma, vilket känns så himla skönt! ♥ Älskar min lilla familj så mycket! Njuter verkligen av att kunna vara tillsammans hemma. Tänk att vi varit hemma jag och v tillsammans sedan november. Vilken lyx! På tal om v. Han fyllde ju år igår :) Det firade vi här hemma. Jag och barnen skämde bort honom lite extra. ♥ Ordnade en bröddeg dagen innan i smyg och gräddade tidigt på morgonen.. Jättetidigt verkligen eftersom att jag ville överraska innan han vaknade. Så, jag fick gå upp 04:30 eftersom att killarna började vakna till då. Ja ni, vad gör man inte? :) Blev en mysig långfrukost med nybakat hur som helst, och v blev jätteglad :) 
 
Vad gör ni idag? 
Här hemma ska vi ut på vår dagliga promenad snart, trots all snö. Det är så sjukt tungt att gå med vagnen och igår kom vi inte iväg förrän de skottat här utanför sent till eftermiddagen. 
Kanske blir att stanna på tomten och bygga en snökoja istället :) 
 
Vi hörs snart igen finisar. Tack för att ni kikar in här varje dag ♥ Stor kram till er ♥
Mateus - Änglaboden