Mateus

Uppläggningsfat Mateus, Änglaboden Linköping ♥ 
 
Hej vänner och hej måndag! Bjuder på lite bilder från gårdagens lunch. Toppade denna skönhet med Halloumi. Blev supergott! Skulle varit avokado på med men den var alldeles för trött för att ätas! Alltså känslan när man köpt på sig sitt veckoförråd av avokado, och så är samtliga ruttna innuti?! Inget skoj alls. Skar upp åtta stycken igår och ingen gick att äta. :( Jaja, nog om avokadodilemmat! 
 
Igår kom mina älskade tjejer och överraskade v med skönsång, blommor och presenter! Alltså hur underbara får man vara?! Lillan här hemma hade superont i magen så jag var inte med så mycket men det var mysigt ändå. 
Till kvällen mådde Vilma bättre som tur var och mamman i huset fick vila en stund = somnade som en stock utan att äta eller något. 
Idag har jag satt alarm på mat, for real. Vill absolut inte gå ner mer i vikt och får kämpa med att lägga på mig. Låter kanske inte jobbigt men det är det verkligen. 
 
Avslutar med att dela med mig utav (en del av) veckans planer :)
 
Måndag: Tid för fransar och naglar ÄNTLIGEN. Tror jag får ta med lillan då vi inte klarar av att vara ifrån varandra. Alls. Får se hur det går men i värsta fall får jag väl ta en paus eller två och amma :) Sedan ska v jobba och ta några möten
Tisdag: Cindy ska på spa igen och jag och lillan ska till sjukhuset för kontroller båda två. Ensam med barnen igen.
Onsdag: Bästishäng! Jag och Vilma åker iväg och lämnar killarna hemma. 
Torsdag: BVC för båda barnen och storstäd innan. Ensam med kidsen igen så dagen lär gå i ett :) 
Fredag: Frisören för alla i familjen. Hoppas att Vilma kan ta en vila i vagnen under tiden :) Ska bli spännande. Laddar upp med Daniel Tiger, torkad frukt och leksaker. Wish us luck. 
Lördag: Tror att vi ska hem till svärisarna, iallafall om jag får bestämma ♥
Söndag: Baka och mysa runt hemma :) Blir mycket fika när man fått en bebis igen så det går åt. Mitt bröd är helt slut och mandelbullarna jag bakade för en vecka sen är typ slut. 
Klong - Mateus - eatlikevic - Änglaboden