weekend

I fredags kom världens finaste Linnéa med familj hit. Lillan fick denna fina docka ovan som jag kikat massor på innan ♥ Vi åt lite lunch ihop och barnen lekte jättefint i vanlig ordning. Så kul att vi har precis jämngamla barn, två var. Så häftigt att vi blev gravida samtidigt. Minns i somras när jag berättade för henne och så får jag en snap några timmar senare med ett positivt gravtest. Igen. Haha. :) Så var det första gången med, fast hon berättade först. Himla skoj för både oss och barnen. 
Senare under dagen skulle v hålla i ett möte så då var det jag och mina små hjärtan här hemma. Ett tag ville jag dela på mig men det gick fint och barnen somnade gott. 
 
Nu ska barnen bada här. Vi har varit iväg på kalas och farit runt hela dagen känns det som! Tänkte bubbla med Victor men har ju EKG uppkopplat på mig hemma igen så nej. Det blir inget med det. Jag får vänta till efter imorgon och hoppas på att jag får vara hemma då :)
Så, nu ska jag jaga in ett stycke nakenfis som springer runt här och tappa upp minis bad. Stor kram till er och ha en jättefin kväll!