fromthisweekend

Här kommer ett hej och så några bilder från helgens hippa för Sara! Jag älskar ju att pynta och förbereda så det här var bland det roligaste jag gjort, som vanligt när det kommer till kalasfix! Har gjort allt själv inkl linneservetterna med servetthållare. Det har varit mitt kvällspyssel en tid. 
Dekor är liksom min grej! ♥
 
Vill skriva hur mycket som helst MEN. Och det är ett stort MEN
Jag är as we speak inlagd på HIA (hjärtintensiven på US). Svimmade i helgen (igen). Minns inte vad som hände mer än att jag skulle gå in i sovrummet för att vila pga hjärtat inte kunde bete. Nästa jag minns är att V håller upp mig och frågar om jag slagit i huvudet. Kvicknar till efter några minuter och bestämmer mig för att sova hemma ändå (BRA VICKAN BRA!!!! NOT). Ammar lillan och går och lägger mig. SMART!
Vaknar tidigt av att allt snurrar, huvudet känns som hundra kilo och så spyr jag om och om igen. Ursäkta infon.. 
Ringde mamma men kunde inte få fram orden ordentligt så hon kastade sig i bilen, var här på tio minuter. Efter det kom ambulansen och försökte ta ett EKG. Flimmer och 180 i vilopuls. Ambulansen lovade att åka försiktigt (var så illamående och spydde hela tiden och ville inte bli mer yr) men det var det snabbaste jag någonsin åkt hahah jisses vad fort det gick. Kontentan: Svimmade pga hjärtat och slog i skallen, axeln och armbågen i vårt stengolv. Att jag inte kände det när jag vaknade är ju helt knäppt men tydligen kan det bli så när man svimmat. 
Nu känner jag det dock haha usch och fy. 
Och om vi ska dra ännu en kontenta: 
Har fått vara lite apa i bur här på sjukhuset nu. Mitt hjärtfel är tydligen jätteovanligt och det är bara ett par procent i hela världen som har det. Så, jag var den första de sett med just det här felet. 
Nu väntar jag på en akuttid för operation (är jättenervös, har liksom trott att jag tillhört de  med de mest vanliga felen nu men fick nya besked igår) och får under tiden äta diverse mediciner och vara inlagd. Eller åtminstone inskriven tills vidare. 
Jag mår bulle utav hjärnskakningen så ska nog avrunda nu. FIxar inte att kolla skrämar och ännu mindre att försöka formulera mig vettigt. 
Är så glad över att jag hann fira min bästa vän ordentligt. Nu hoppas jag att jag är frisk till hennes bröllop. Älskade Sara ♥
Ska försöka kika in imorgon igen men ha överseende med bloggen vänner. Älskar bloggen och allt pyssel som hör till men just nu är det lite svårt. 
Stor kram till er alla ♥
Vickan fixar