healthybreakie

Vas: Klong Äng (stor), New Port. Ljusstake: Klong Constella (stor), New Port. Underlägg: Svenskt Tenn. Tallrik: Mateus, Änglaboden, Linköping. Glas: H&M Home. 
 
God morgon på er! ♥
 
Hjälp vilket åskväder vi hade här igårkväll! Superläskigt var det och hela huset dånade och blev kritvit omvartannat när blixten slog ner. Fy! Värsta åskvädret jag varit med om faktiskt. Satt och försökte se chill ut, livrädd hahah. Victor trodde dock att det var flygplan och var helt lugn. Bra det :) Trodde ett tag att huset skulle gå isär av alla smällar. Usch! Tydligen ska det åska idag igen här. Vi har så öppet här hemma så det ekar liksom när det dundrar utanför. 
V ska jobba idag så jag ska försöka aktivera oss bäst jag kan här hemma. Bäst är ju att komma ut en gång om dagen iallafall för att råda bor på Victors spring i benen :) 
Men planerar att ha lite vattenlek här hemma, baka och dammsuga. Då går dagen och Victor får vispa smet med mig som han älskar.
Hade tänkt att baka bullar men det blir nog lite överambitiöst känner jag.. Rimmar inte bra med sprallig ettåring och mammig 2 månaders iallafall ♥
 
Bäst att ta på mig något vettigt här och göra dag! Stor kram hjärtan! 
Klong - Mateus - New Port - Svenskt Tenn - Änglaboden