whitemateus


Tallrik + Kopp: Mateus, Änglaboden Linköping. Underlägg: Morris, New Port. Ljusstake: Klong, Newport. Vas: Kähler, Cervera. 
 
Får ofta frågor ang kosten. Detta är dagens frukost och såhär ser det ofta ut om dagarna. Det blir mycket avokado, nötter, ägg och smoothie. Favvosmoothien just nu är med mango, passionsfrukt, avokado+lite banan. 
Och ibland en kopp kaffe. Helammar ju och upplever att lillan får ont i magen. Dricker endast 1 dl om dagen högst men det räcker för att hon ska reagera. Så nu dricker jag det väldigt sällan till jag slutat amma senare någon gång. 
 
Hej på er och hej söndag! Skulle kikat in tidigare egentligen men här har det gått i ett verkligen! Har hunnit med så mycket under helgen. Mest tack vare svärisarna som varit här och hjälpt oss massor ♥ Älskar er! 
Annars då? 
Har typ tusen saker att göra med bloggen idag. Jätteskoj men en utmaning helt klart med en snart 1,5 åring och en 2-månaders :) 
 
Senare står det veckohandling på schemat. Ska surfa runt efter lite inspo nu här. Har börjat äta mer och mer veganskt igen men kommer nog att fortsätta med mig paleo, typ. Har lite svårt att vara utan ägg bland annat. 
 
Ha en jättefin dag i solen vänner! Stor kram ♥
Klong - Mateus - kähler